Portali më i ri në tregun shqiptar

Erdhi momenti tashmë që të gjithë të kenë një vend ku të kërkojne për biznese të ndryshme, aktivitete, evente, organizata, profesionist, njoftime e çdo gjë tjetër që ju duhet. Klikon.al ju ofron këtë mundësi duke ju ofruar një hapësirë për të gjithë dhe duke e bërë sa më të thjeshtë gjetjen e çfarëdo kërkimi që ju do bëni. Për më shumë informacione na kontaktoni

Rreth Nesh

Klikon është mënyra për të thjeshtësuar jetën e çdo njeriu duke mundësuar shërbime si njoftime në fusha të ndryshme, evente, objekte personale, cv, mundësi njohje me njerëz të tjerë e shumë mundësi të tjera

Misioni Ynë

Kërkimi nuk ka qenë kurrë më i thjeshtë dhe i shpejtë prandaj ne kemi mundësuar të gjeni gjithçka që kërkoni dhe dëshironi vetëm me një klikim.

Kontakt

Adresa: Tiranë, Albania

Tel: +355 697810798

Email: klikon.al@gmail.com

keyboard_arrow_up